İçeriğe atla

Ara

Araba

  Product image
  • :

ara toplam:
Vergi dahil ve ödeme sırasında hesaplanan nakliye
Sepeti görüntüle
Sepetiniz boş
24 Saatte Hızlı Kargo 24 Saatte Hızlı Kargo 24 Saatte Hızlı Kargo 24 Saatte Hızlı Kargo 24 Saatte Hızlı Kargo 24 Saatte Hızlı Kargo 24 Saatte Hızlı Kargo 24 Saatte Hızlı Kargo 24 Saatte Hızlı Kargo 24 Saatte Hızlı Kargo 24 Saatte Hızlı Kargo 24 Saatte Hızlı Kargo 24 Saatte Hızlı Kargo 24 Saatte Hızlı Kargo 24 Saatte Hızlı Kargo

AZ Skin Health ailesinin en yeni üyesi SPF 50+faktör korumalı  BB Krem, cildinize hem bakım hem de koruma sağlayan çift etkili bir kurtarıcıdır. Gelişmiş formülü sayesinde bu BB krem, cildinizin ihtiyaç duyduğu tüm bakımı ve korumayı bir arada sunar.

YÜKSEK, GENİŞ SPEKTRUMLU GÜNEŞ KORUMASI 

AZ Skin Health SPF 50+ BB Krem, özel ve stabil filtreleri sayesinde güneşin zararlı karşı %99’a varan yüksek bir koruma sağlar. SPF 50+ geniş spektrumlu koruması, hem UVA ve UVB ışınlarına karşı etkili bir filtreleme sunarak cildi erken yaşlanmaya, lekelenmeye ve diğer zararlı etkenlere karşı korur. 

CİLT TONU EŞİTLEME VE KAPATICI ÖZELLİĞİ

AZ Skin Health SPF 50+ BB Krem, cilt tonunu eşitleme ve cilt kusurlarını kapatma konusunda oldukça etkilidir. Kapatıcı özelliği sayesinde ciltteki lekeleri, kızarıklıkları ve diğer kusurları etkili bir şekilde gizler, cildin doğal ve pürüzsüz görünmesini sağlar.

YOĞUN NEMLENDİRME

İçeriğindeki 4 tip hyaluronik asit ile cildin farklı katmanlarına etki ederek yoğun BİR nemlendirme ve hidrasyon sağlar. Ultra yüksek moleküllü hyaluronik asit, cildin en üst tabakasında koruyucu bir tabaka oluşturarak transepidermal su kaybını önler ve 24 saate kadar nemlendirme sağlar. Sodyum hyaluronat, cildin alt tabakasındaki transepidermal suyu tutarak stratum korneum tabakasını besler. Emilebilen sodyum hyaluronat, stratum korneuma yapışarak hidrasyon sağlar ve hasar görmüş stratum korneumu onarır. Ekstra düşük moleküllü hyaluronik asit ise hızlıca cildin altına nüfus ederek pidermis ve dermisi onarır ve hidrasyon sağlar.

ANTİOKSİDAN ETKİ ve BESLEYİCİ ÖZELLİKLERİ

AZ Skin Health SPF 50+ BB Krem, içeriğindeki Vitamin E, rosa damascena (gül) ekstresi ve diğer vitaminler (A, B3, C, D ve E) sayesinde cildi besler ve canlandırır. Antioksidan özellikleri sayesinde serbest radikallerin ciltte oluşturduğu hasarlara karşı koruma sağlar.

CİLDİ YATIŞTIRICI ve ONARICI ÖZELLİKLERİ 

AZ Skin Health SPF 50+ BB Krem, cildi yatıştırma ve onarma özellikleriyle de öne çıkar. İçeriğindeki aktif bileşenler, cildin ihtiyaç duyduğu nemi ve bakımı sağlayarak cildinizi yatıştırır ve canlandırır.

AZ Skin Health SPF 50+ BB Krem ile cildiniz her zaman koruma altında ve bakımlı! Cildinizin doğal güzelliğini ortaya çıkarırken, güneşin zararlı etkilerine karşı da yüksek düzeyde koruma sağlayan bu harika ürün cildiniz en iyi dostu olacak. 

Diğer blog yazılarımız okumak için:

https://azskinhealth.com/blogs/news 

Bizi Instagram'dan takip edebilirsiniz:

https://www.instagram.com/azskinhealth/

We use cookies to ensure you get the best experience on our website.