İçeriğe atla

Ara

Araba

  Product image
  • :

ara toplam:
Vergi dahil ve ödeme sırasında hesaplanan nakliye
Sepeti görüntüle
Sepetiniz boş
24 Saatte Hızlı Kargo 24 Saatte Hızlı Kargo 24 Saatte Hızlı Kargo 24 Saatte Hızlı Kargo 24 Saatte Hızlı Kargo 24 Saatte Hızlı Kargo 24 Saatte Hızlı Kargo 24 Saatte Hızlı Kargo 24 Saatte Hızlı Kargo 24 Saatte Hızlı Kargo 24 Saatte Hızlı Kargo 24 Saatte Hızlı Kargo 24 Saatte Hızlı Kargo 24 Saatte Hızlı Kargo 24 Saatte Hızlı Kargo

Peeling nedir? Peeling ne işe yarar? Kaç çeşit peeling var? Peeling önerileri neler? Peeling nasıl seçilir? En etkili peeling nasıl yapılır? Peeling faydaları? Peeling nasıl yapılır? Peeling ne demek? Cilt lekelerine ne iyi gelir? Cilt tonu nasıl iyileştirilir?

Cilt Bakımının Vazgeçilmezi

A’dan Z’ye PEELING
Sağlıklı, genç, leke ve pürüzlerden arınmış bir cilt için en önemli adımlardan biri de peelingdir. 

PEELING (EXFOLİASYON) NEDİR?
Bu işlem, cildin üst tabakasındaki ölü deri hücrelerini ve kirleri çıkarmayı amaçlayan uygulamalardır diyebiliriz. Yüz peelingi ile öncelikle ölü hücrelerin dökülmesine ve yeni cilt hücrelerinin oluşumuna yer açılması sağlanır. Cilt hücrelerinin yenilendiği, bu süreçte cildin üst tabakasında soyulmalar ve pul pul dökülmeler gözlemlenebilir. 

PEELİNG FAYDALARI
Ölü Deri Hücrelerini Temizler: Peeling, cildin üst tabakasındaki ölü deri hücrelerini ve kirleri temizler, böylece cilt daha canlı ve sağlıklı bir görünüm kazanır.

Cilt Tonunu Düzeltir: Düzenli peeling uygulaması, cilt tonunu düzeltebilir ve leke görünümünü azaltabilir.

Cilt Yenilenmesini Destekler: Peeling, cildin yenilenmesini teşvik eder ve cildin daha genç ve taze görünmesini sağlar.

Cilt Bakım Ürünlerinin Etkisini Artırır: Peeling, cildin üst tabakasındaki ölü deri hücrelerini temizlediği için, diğer cilt bakım ürünlerinin cilde daha etkili bir şekilde nüfuz etmesine yardımcı olur.

Uygulanacak peeling türüne göre değişmekle beraber, yukarıdaki işlevlerinin sonucunda, peeling ile elde edebileceğimiz sonuçlar şu şekilde olabilir: 

  • Daha pürüzsüz bir cilt dokusu
  • Cildin elastikiyetinin artması
  • Foto yaşlanma kaynaklı düzensiklerin iyileşmesi
  • Mimik çizgilerinin ve kırışıklıkların azaltılması 
  • Yara ve sivilce izlerinin görünümünü iyileştirilmesi
  • Lekeleri ve hiperpigmentasyonu düzeltilmesi 

AZ SKİN HEALTH BEYAZLATICI VÜCUT PEELİNGİ ile tanışın:
https://azskinhealth.com/products/az-skin-health-beyazlatici-vucut-peelingi 

PEELING ÇEŞİTLERİ
Peeling işlemi, cilt tipine ve tercihlere göre farklı yöntemlerle yapılabilir. Kimyasal peeling, mekanik peeling, enzim peeling ya da dermabrazyon veya doğal peeling gibi çeşitli seçenekler bulunmaktadır. En uygun peeling yöntemini belirlemek için bir cilt uzmanına danışmak önemlidir.


  • Mekanik Peeling

Hafif peeling grubuna giren mekanik peeling, fiziksel ve mikro aşındırıcılar ile yapılan peeling türleridir. Genellikle, etkileri cildin üst tabakasında görülür. Cildin üst yüzeysel tabakasının soyulması sonrasında, daha pürüzsüz, sıkı ve taze bir cilt tabakası ortaya çıkar.


Kimyasal Peeling

  • İnce çizgileri ve kırışıklıkları, sivilceleri, yara izlerini, düzensiz cilt renklerini ve diğer cilt kusurlarını azaltmak amacıyla yapılan kimyasal peelingler, bir veya daha fazla kimyasal içerik yardımıyla cildin eksfoliasyonu işlemidir. Kullanılan kimyasal türüne göre hafiften şiddetli peelinge kadar farklı çeşitleri vardır. Örneğin, bunlardan biri olan fenol peeling, yoğun etki ve derin nüfuz etme özelliği sunar ve yalnızca tıbbi reçete ile kullanılır. Mutlaka bir doktorun bunu gerekli görmesi ve uygulaması gerekmektedir. 


DUDAK BAKIMI SIRLARI için:
https://azskinhealth.com/blogs/news/dudak-bakim-sirlari 

CİLDİNİZE İYİ GELECEK DERMOKOZMETİK ÜRÜNLER için:
https://azskinhealth.com/collections/tum-urunler 

DİĞER BLOG YAZILARIMIZ için:
https://azskinhealth.com/blogs/news 

Bizi Instagram'dan takip edebilirsiniz:
https://www.instagram.com/aslizan.estetik 

We use cookies to ensure you get the best experience on our website.