İçeriğe atla

Ara

Araba

  Product image
  • :

ara toplam:
Vergi dahil ve ödeme sırasında hesaplanan nakliye
Sepeti görüntüle
Sepetiniz boş
24 Saatte Hızlı Kargo 24 Saatte Hızlı Kargo 24 Saatte Hızlı Kargo 24 Saatte Hızlı Kargo 24 Saatte Hızlı Kargo 24 Saatte Hızlı Kargo 24 Saatte Hızlı Kargo 24 Saatte Hızlı Kargo 24 Saatte Hızlı Kargo 24 Saatte Hızlı Kargo 24 Saatte Hızlı Kargo 24 Saatte Hızlı Kargo 24 Saatte Hızlı Kargo 24 Saatte Hızlı Kargo 24 Saatte Hızlı Kargo

PEELING ve EXFOLİASYON SONRASI BAKIM
Cilt yenileme ve sağlığı için vazgeçilmez uygulamalardan olan peeling/exfoliasyon sonrası cildin hassaslaşması ve normalden daha farklı bir bakım gerektirmesi oldukça normaldir.

Sizin için derlediğimiz bu öneriler, peeling sonrası sizi rahatlatacaktır.

Ovmayın
Cildinize ek stres olacak şiddetle ovalayarak temizlemek, tahrişe edebilecek lif ve sünger gibi yıkama malzemeleri kullanmaktan sakının.

Güneşten Korunun
Havaya ve cilt tipinize göre en az SPF30 güneş koruyucu uygulayın. Bu süreçte doğrudan güneş ışığına maruz kalmak, güneşin zararlı etkilerinin şiddetini artıracaktır.

Nemlendirin
Cilt bariyerini korumak ve bu süreçte desteklemek adına , yüzünüzü gün boyu uygun bir nemlendirici ile nemli tutun. Cildin kuruması, tahriş ve kızarıklık gibi istenmeyen durumları artırabilir.

Yormayın
Henüz iyileşme sürecindeyken, yeni bir işlem ya da ikinci bir peeling etkisi olan ürünler ile cildinizi daha fazla yormayın. Bu süreçte yapılacak en doğru şey, cildi dinlendirmektir. 

Soğuk Su
Çok sıcak su, yüzdeki tahriş ve yanma hissine sebebiyet verebilir. Peeling işlemini takip eden günlerde,  cildi soğuk su ile temizlemek, cildi rahatlatacak, yatıştırıcak ve  iyileşmesine destek olacak etkiler gösterebilir. 

Yorulmayın
Peeling işlemi sonrasında takip eden 1-2 gün boyunca, aşırı terlemenize neden olacak egzersizlerden, yüzme havuzlarından ve sauna hamam gibi aktivitelerden biraz uzak durmak gerekebilir.

Aksesuarlara Ara
Cildinizi yine tahriş edebileceğinden dolayı, uzun sallanan küpeler gibi aksesuarlara biraz ara vermek de iyi olacaktır.


AZ SKİN HEALTH BEYAZLATICI VÜCUT PEELİNGİ ile tanışın:
https://azskinhealth.com/products/az-skin-health-beyazlatici-vucut-peelingi 

PEELİNGE DAİR BİLMENİZ GEREKENLER için:
https://azskinhealth.com/blogs/news/peeling-exfoli%CC%87asyon-nedi%CC%87r

CİLDİNİZE İYİ GELECEK DERMOKOZMETİK ÜRÜNLER için:
https://azskinhealth.com/collections/tum-urunler 

DİĞER BLOG YAZILARIMIZ için:
https://azskinhealth.com/blogs/news 

Bizi Instagram'dan takip edebilirsiniz:
https://www.instagram.com/aslizan.estetik 

Peeling sonrası yüz yıkanır mı? Peeling sonrası serum kullanılır mı? Peeling sonrası bakım önerileri neler? Peeling nedir? Peeling ne işe yarar? Kaç çeşit peeling var? Peeling önerileri neler? Peeling nasıl seçilir? En etkili peeling nasıl yapılır? Peeling faydaları? Peeling nasıl yapılır? Peeling ne demek? Cilt lekelerine ne iyi gelir? Cilt tonu nasıl iyileştirilir?

We use cookies to ensure you get the best experience on our website.