İçeriğe atla

Ara

Araba

  Product image
  • :

ara toplam:
Vergi dahil ve ödeme sırasında hesaplanan nakliye
Sepeti görüntüle
Sepetiniz boş
24 Saatte Hızlı Kargo 24 Saatte Hızlı Kargo 24 Saatte Hızlı Kargo 24 Saatte Hızlı Kargo 24 Saatte Hızlı Kargo 24 Saatte Hızlı Kargo 24 Saatte Hızlı Kargo 24 Saatte Hızlı Kargo 24 Saatte Hızlı Kargo 24 Saatte Hızlı Kargo 24 Saatte Hızlı Kargo 24 Saatte Hızlı Kargo 24 Saatte Hızlı Kargo 24 Saatte Hızlı Kargo 24 Saatte Hızlı Kargo

LAZER EPİLASYON SONRASI CİLT BAKIMI NASIL OLMALI?
Lazer epilasyon, istenmeyen tüylerden kurtulmanın etkili ve kalıcı bir yoludur. Ancak, işlem sonrası cilt bakımı önemlidir. Doğru bakım ile olası yan etkilerin önüne geçebilir ve cildinizi rahatlatarak daha hızlı iyileşmesini sağlayabilirsiniz.

AĞDA YAPMAYIN
Lazer Epilasyon uygulaması sonrası, bir sonraki seansınıza kadar, ağda, tüy dökücü, ip gibi herhangi bir kıl alma işlemi uygulamayın. Bir sonrasi lazer seansına gelmeden önce jilet ile traş olabilirsiniz.

HAFİF PEELING YAPIN
Lazer epilasyon seansları arasında belirli aralıklarla peeling yapabilirsiniz. Bu, kıl köklerinin dökülmesini hızlandırmaya yardımcı olurken daha pürüzsüz bir cilde kavuşmanızı sağlar. Üstelik, bir sonraki seansa da hazırlık yapmış olursunuz.

AZ SKİN HEALTH BEYAZLATICI VÜCUT PEELİNGİ ile tanışın:
https://azskinhealth.com/products/az-skin-health-beyazlatici-vucut-peelinghttps://azskinhealth.com/products/az-skin-health-beyazlatici-vucut-peelingi 

GÜNEŞTEN KORUNUN
Güneşten koruyucu kullanmak, lazer epilasyon sonrası cildinizin güneş hasarına karşı korunmasına yardımcı olur. İşlem sonrası cildiniz hassas olduğundan, güneşten koruyucu kullanımı oldukça önemlidir. 

AZ SKİN HEALTH SPF 50+ GÜNEŞ KREMİ için: 
https://azskinhealth.com/products/spf-50-gunes-kremi 

NAZİK OLUN
Lazer epilasyon sonrası cildinizde hafif oranda da olsa hassaslaşma olabilir. Bu nedenle, tahrişe neden olabilecek ürünlerden kaçınmak önemlidir. Alkol içeren tonikler veya sert temizleyicilerden kaçının.

SEANSINI GECİKTİRME
Etkili ve hızlı sonuçlar için bir sonraki lazer epilasyon seansı için randevunu almayı unutma. Seansların belirlendiği tarihlerde yapılması, lazer epilasyon işleminden alınacak verimi artıracak, bu süreci çok daha etkili kılacaktır. 

NEMLENDİRİN
Lazer epilasyon işlemi sonrasındaki günlerde, bol su tüketmek ve uygun nemlendiricilerle cildi desteklemek oldukça önemli. Bu cildin kendini toparlaması hazılandrırıken, sağlıklı görünümü de beraberinde getirecektir. 

SİZE UYGUN NEMLENDİRİCİLERİ KEŞFETMEK için:
https://azskinhealth.com/collections/tum-urunler 

AŞIRI SICAKTAN KAÇIN
Lazer işlemi sonrası cildiniz hassas olabilir, bu nedenle aşırı sıcak sudan ve buhardan kaçının. İşlemi takip eden ilk 1-2 gün buhar odaları, sauna gibi uygulamalarda da uzak durmak faydalı olacaktır. 

KIYAFET SEÇİMİ
Lazer epilasyon sonrası sıkı giysilerden kaçının. Bu şekilde, kendinizi ve cildinizi rahatlatın.

LAZER EPİLASYON ÖNCESİ YAPILMASI GEREKENLER için:
https://azskinhealth.com/blogs/news/lazer-epilasyon-oncesi-yapilmasi-gerekenler

Diğer blog yazılarımız okumak için:
https://azskinhealth.com/blogs/news 

Bizi Instagram'dan takip edebilirsiniz:
https://www.instagram.com/aslizan.estetik

 

Buz Lazer epilasyon bir seans sonrası ne yapılmalı? Lazer epilasyon sonrası ne yapılmalı? Lazerde ilk seanstan sonra ne olur? Buz Lazer epilasyon krem kullanır mı? Buz Lazer epilasyon duş alınır mı? Buz Lazer epilasyon sonrası bakım önerileri? Buz Lazer epilasyon sonrası peeling önerileri? Lazer epilasyondan sonra cilde ne sürülür? Lazer epilasyon sonrası krem hangisini kullanmalıyım?

 

We use cookies to ensure you get the best experience on our website.