İçeriğe atla

Ara

Araba

  Product image
  • :

ara toplam:
Vergi dahil ve ödeme sırasında hesaplanan nakliye
Sepeti görüntüle
Sepetiniz boş
24 Saatte Hızlı Kargo 24 Saatte Hızlı Kargo 24 Saatte Hızlı Kargo 24 Saatte Hızlı Kargo 24 Saatte Hızlı Kargo 24 Saatte Hızlı Kargo 24 Saatte Hızlı Kargo 24 Saatte Hızlı Kargo 24 Saatte Hızlı Kargo 24 Saatte Hızlı Kargo 24 Saatte Hızlı Kargo 24 Saatte Hızlı Kargo 24 Saatte Hızlı Kargo 24 Saatte Hızlı Kargo 24 Saatte Hızlı Kargo

🧴 Her şeyin Başı Nemlendirme!
Cildinizi günlük olarak nemlendirmeye özen göstermeliyiz. Her mevsim ihtiyaç duyduğumuz nemlendiriciler, kışın kuru soğuklarda çok daha vazgeçilmez oluyor. Bizim önerimiz, yaz aylarına göre daha yoğun ve güçlü nemlendiricileri tercih edebilirsiniz.

AZ SKIN HEALTH Ultra Nemlendirici Vücut Kremi, kış aylarında ihtiyaç duyduğunuz nemi sağlayacaktır.
https://azskinhealth.com/products/az-skin-health-vucut-kremi

🛁 Duşta Daha Az Vakit, Daha Ilık Su
Kış ayları, uzun uzun tadını çıkardığımız sıcak duşlara olan isteğimizi artırsa da, bundan uzak durmalıyız.

Öneclikie, banyoda geçirdiğimiz süreyi kısaltmak iyi olacaktır. 15 dakikayı geçmemesi iyi olabilir. Sadece duşta değil, el ve yüz yıkama rutinim side de bazı değişiklikler yapmalıyız. Tahriş edici temizleyicilerden ve aşırı sıcak sudan kaçınalım. Duşta fazla kalmak, aşırı sıcak su ile temizlenmek ciltte kuruluk gibi sorunlara yol açabilir.

🌞 Güneş Kremine Devam!
Evet, güneşin zararlı ışınlarının cildin erken yaşlanması,lekelenmesi ve kırışıklık gibi daha birçok soruna yol açtığı hepimiz biliyoruz. Ama, kış aylarında da güneşin zararlı ışınlarının devam ettiğini unutabiliyoruz. Durum öyle değil, kapalı havalarda dahi zararlı ışınlar cildimize ulaşabildiği gibi, karlı ve güneşli havalarda yansıyan güneş ışınları yanmalara kadar istenmeyen durumlara yol açabilmektedir. O halde, güneş kremini kullanmaya devam diyoruz.

AZ SKINHEALTH Geniş Spektrumlu Güneş Koruma Kremi, UVA/UVB ve HEV koruması ile cildi güneşin zararları etkilerine karşı cildinizi daima güvenle korur.

https://azskinhealth.com/products/spf-50-gunes-kremi


🥦 Kış Sebze ve Meyvelerine Yer Açın
Kış aylarında hem genel sağlığımızı hem de cilt sağlığımız korumak adına sağlıklı beslenmeye devam etmeli, diyetimizde yer verdiğimiz yiyecekleri kışa göre ayarlamalıyız. Aslında bu konuda çok düşünmeye gerek yok yok.: Diyetimizde ağırlıklı olarak kış sebze ve meyveleri yer açabiliriz. Brokoli, kereviz, nar gibi kış sebze ve meyvelerinin yer aldığı zengin ve dengeli bir diyet bize iyi gelecektir. Son olarak, yeterince su tükettiğinizden de emin olun.
KIşın Tüketebileceğimiz Bazı Kış Meyve ve Sebzeler:
Kış Meyveleri: Armut, Ayva, Elma, Mandalina, Greyfurt, Nar, Kestane, Kivi, Portakal
Kış Sebzeleri: Lahana, yer alması, turp, pazı, kereviz, ıspanak, pırasa, brokoli, brüksel lahanası, pancar, havuç ve karnabahar.
Bunların yanı sıra, gerekli durumlarda takviye vitamin, ve mineraller alınabilir. Bunun için doktorunuza danışmanı öneriyoruz.


🧤 Giysilerden Yardım Alın
Aşırı soğuklarda, mümkünse dışarı çıkmaktan kaçınmak en doğrusu denilebilir ama biliyoruz ki bu her zaman mümkün olmuyor.

Öncelikle, eldiven, yumuşak bir şal ya da atkı ile soğuğa doğrudan maruz kalan bölgelerimizi korumalıyız.

Üstümüze gelirsek, kışları yün çok daha koruyucu oluyor ancak cilde doğrudan temas etmesi kaşınma ve tahriş gibi olumsuzluklara yol açabilir. Bu durumda bizim önerimiz, doğrudan cildinize temas eden kıyafetlerde tahriş etmeyen pamuk ya da ipek gibi ince kumaşlar tercih edilmesi. Sornasında, “katman” tekniği ile kışa uygun kıyafetlerimizi giyebiliriz.


Bizi Instagram'dan takip edebilirsiniz:
https://www.instagram.com/aslizan.estetik


Diğer blog yazılarımız okumak için:
https://azskinhealth.com/blogs/news


AZ SKINHEALTH Tüm Ürünleri incelemek için:
https://azskinhealth.com/collections/urunler

We use cookies to ensure you get the best experience on our website.