İçeriğe atla

Ara

Araba

  Product image
  • :

ara toplam:
Vergi dahil ve ödeme sırasında hesaplanan nakliye
Sepeti görüntüle
Sepetiniz boş
24 Saatte Hızlı Kargo 24 Saatte Hızlı Kargo 24 Saatte Hızlı Kargo 24 Saatte Hızlı Kargo 24 Saatte Hızlı Kargo 24 Saatte Hızlı Kargo 24 Saatte Hızlı Kargo 24 Saatte Hızlı Kargo 24 Saatte Hızlı Kargo 24 Saatte Hızlı Kargo 24 Saatte Hızlı Kargo 24 Saatte Hızlı Kargo 24 Saatte Hızlı Kargo 24 Saatte Hızlı Kargo 24 Saatte Hızlı Kargo

AZ SKIN HEALTH YOĞUN NEMLENDİRİCİ ve ONARICI SERUM VÜCUT SERUMU - AZ SKIN HEALTH ULTRA EMOLLIENT BODY CREAM

 

Tırnak, kaş, el ve hatta yüz bakımı derken asıl önemli noktayı kaçırıyor olabiliriz: Vücudumuz! Genç, sağlıklı ve  güzel görünmenin en olmazsa olmazlarından biri elbette tüm vücut cildimizdir. Özellik, vücudumuzu ihmal ettiğimiz, sık duş aldığımız ve kışın soğukların  yazın sıcakların yıprattığını göz önünde bulunduranca, cildimize yeterince özen gösterdiğimizi, olsa onun da önemli olduğunu kolaylıkla farkederiz.

 

O halde, vücudumuzu artık ihtiyaç duyduğu ilgi ve desteği sağlamın vakti diyebiliriz: Ultra yumuşaklık ve nem sayesinde cildimizi güzelleştiren ve koruyucu bir kalkan gibi işlev gören AZ Skin Health Nemlendirici ve Onarıcı Serum Vücut serumunun sağladığı bu 7 faydaya birlikte bakalım.

 

İncelemek ve alışveriş yapmak için:

https://azskinhealth.com/products/az-skin-health-vucut-kremi 

 

 

AZ SKIN HEALTH ULTRA EMOLLIENT BODY CREAM Özel olarak formüle edilmiş zengin içeriği ile cilde yoğun nem ve hidrasyon sağlar. Sterol ve esansiyel lipidik asitler açısından zengin bitki özleri içerir. Buğday yağı, Tatlı badem yağı, shea yağı, kayısı çekirdeği yağı, aynısefa yağı ve mayıs papatyası ekstresi sayesinde cildi besler ve yatıştırır. Üre, Hyaluronik asit, allantoin, gliserin, pentanol ile palmitoleikasit açısından zengin makademya fındık yağı ve doymamış yağ asitleri bakımından zengin jojoba tohumu yağının kombinasyonu cildin bariyer fonksiyonunu destekler. Ciltte oluşan su kaybının kontrolünü sağlar ve kuruluğu azaltır.

 

 

 

1- NEM ve HİDRASYON

AZ Skin Health Nemlendirici ve Onarıcı Serum Vücut Serumu, yoğun bir şekilde nem ve hidrasyon sağlar.  Özellikle, stratum corneumdaki su tutma kapasitesini arttırarak cildi uzun süre nemli tutar. Bu da dış etkenlere karşı cildinizi güçlendirir ve daha canlı görünmesini sağlar.

 

2- ANTİOKSİDAN İŞLEV

Antioksidan özelliği ile, cildi serbest radikallerin oluşturduğu cilt hasarlarına karşı korur. Bu sayede, cildinizde meydana gelebilecek leke, kırışıklık, kızarıklık gibi sorunların önlenmesine katkı sağlar.

 

3- ESNEKLİK

Zengin içeriği sayesinde elastikiyet kaybını önler. Böylelikle, yaşlanma ile beraber gelişen sorunlara anti-aging bit etki işlevi görür.

 

4- HIZLI EMİLİM

AZ Skin Health Nemlendirici ve Onarıcı Serum Vücut Serumu, hızlı emilen formülü sayesinde, kullanım kolaylığı sağlar ve yapışkan bir his bırakmaz.  

 

5- KORUYUCU BARİYER

AZ Skin Health Nemlendirici ve Onarıcı Serum Vücut Serumu, epidermisin bariyer fonksiyonunu yeniden yapılandırarak cildi onarır. Bu sayede, cildinize olumsuz dış etkenlere karşı sürekli bir koruma sağlar.

 

6- YATIŞTIRICI

Özellikle, kuru ve hassas ciltlerde yatıştırıcı ve sakinleştirici özellik sağlar. Bu özelliği ile size ve ildinize rahat bir nefes aldırır.

 

7- KIZARIKLIK ve KAŞINTI HAFİFLETME

AZ Skin Health Nemlendirici ve Onarıcı Serum Vücut Serumu, içerdiği fitositeroller sayesinde ciltte oluşan kızarıklık ve kaşıntıları azaltmaya yardımcı olur.

 

Tüm AZ Skin Health ürünlerini burada bulabilirisiniz:

https://azskinhealth.com/collections/az-skin-health

 

 

Cildinize iyi gelecek tüm blog yazılarımızı okumak için:

https://azskinhealth.com/blogs/news

We use cookies to ensure you get the best experience on our website.