İçeriğe atla

Ara

Araba

  Product image
  • :

ara toplam:
Vergi dahil ve ödeme sırasında hesaplanan nakliye
Sepeti görüntüle
Sepetiniz boş
24 Saatte Hızlı Kargo 24 Saatte Hızlı Kargo 24 Saatte Hızlı Kargo 24 Saatte Hızlı Kargo 24 Saatte Hızlı Kargo 24 Saatte Hızlı Kargo 24 Saatte Hızlı Kargo 24 Saatte Hızlı Kargo 24 Saatte Hızlı Kargo 24 Saatte Hızlı Kargo 24 Saatte Hızlı Kargo 24 Saatte Hızlı Kargo 24 Saatte Hızlı Kargo 24 Saatte Hızlı Kargo 24 Saatte Hızlı Kargo

Yoğun yumuşatıcı, nemlendirici ve koruyucu özelliğe sahip AZ SKIN HEALTH VÜCUT SERUMU en çok tercih edilen ürünlerin başında geliyor. Bunun da elbette bir sebebi var. 


12 Farklı doğal içerik ile zenginleştirilmiş AZ Skin Health Vücut Serumu, çok yönlü, uzun süreli ve etkili sonuçları ile cildiniz en büyük destekçisi.


İşte size AZ Skin Health Vücut Serumunun zengin içeriği:


HYALURONİK ASİT

Cildin doğal yapısında yer alan, yüksek oranda su tutma kapasitesiyle cilt nemlendirmesinde önemli bir görevi olan HA, daha dolgun, parlak, genç ve canlı bir cilt görünümü sağlar. Cildi besleyerek kuruluğu engeller, neme doyan cildin onarım mekanizması hızla işleyerek cilt kusurlarının görünümünü azaltır. Yaşlanma karşıtı etkisiyle kırışıklık görünümüne karşı koruma sağlar, cilt elastikiyetini artırır. Antioksidan özelliği ile, cildi serbest radikallerin oluşturduğu cilt hasarlarına karşı korur. 


SHEA YAĞI

A, D, E, F vitaminleri açısından zengin olan Shea yağı hassas ciltler için yatıştırıcı ve nemlendirici özelliğe sahiptir. Bu özelliği ile cilt kuruluğunun giderilmesine yardımcı olarak cildin pürüzsüz bir görünüme sahip olmasını destekler. Gözenekleri tıkamadan ciltte koruyucu bir bariyer oluşturarak cildin su tutma kapasitesini artırır bu sayede kolajen üretimini destekler ve yaşlanma etkilerini azaltmaya yardımcı olur. Ayrıca ultraviyole ışınlarına karşı doğal bir güneş koruyucudur ve SPF 3 seviyesinde koruma sağlar. 


ÜRE

Doğal olarak cildin epidermis tabakasında bulunan üre, güçlü bir nemlendirici etkiye sahiptir, cilt tarafından hızla emilerek nemi cilde hapseder. Keratolitik etkiye sahip olmasıyla ciltteki ölü hücreleri temizler ve cildi pürüzsüzleştirir. Cildin nem depolama ve su tutma kapasitesini artırarak cilt kuruluğunun giderilmesini sağlar. 


BUĞDAY YAĞI

Buğday yağı, içeriğinde bulundurduğu antioksidanlar ve E vitamini sayesinde cildi nemlendirerek cilt elastikiyetini korur, kırışıklıklar ve ince çizgilerin görünümünü azaltmaya yardımcı olur. Hücre yenileyici özelliğe sahip olan buğday yağı, bu sayede cilt lekeleri ve sivilceler üzerinde de oldukça etkilidir. Oldukça zengin içeriğiyle buğday yağı, cildi besler, canlandırır ve yaşlanmayı geciktirici özelliğe sahiptir. 


TATLI BADEM YAĞI

İçeriğindeki zengin E vitamini, fosfor, magnezyum, bakır ve antioksidan sayesinde cildi yatıştırıcı, cilt tonunu eşitleyici özelliklere sahiptir. Güneş lekelerini ve yara izlerini iyileştirmeye, yaşlanma belirtilerini azaltmaya yardımcı olabilir. Hızlı emilimiyle güçlü bir nemlendiricidir. 


KAYISI ÇEKİRDEĞİ YAĞI

Omega 6 ve Omega 9 gibi asitleri doğal olarak içeriğinde bulundurmasıyla cildin gençleşmesine ve daha canlı bir görünüme sahip olmasına yardımcı olur. Sivilce oluşumunu engeller ve sivilce lekeleri ile savaşır. Yoğun nemlendirici özelliğe sahiptir. İçeriğindeki mineral ve vitaminler sayesinde cilt hücrelerinin yenilenmesine yardımcı olarak cilde parlak bir görünüm katar ve kırışıklıkların giderilmesinde önemli rol oynar. 


AYNISEFA YAĞI 

İçeriğindeki birçok özelliğiyle cildi onararak cildin bariyer fonksiyonunu güçlendirir, kolajen üretimini destekler. Yüksek nemlendirici ve koruyucu özelliği sayesinde kuru ve hassas ciltlerde sakinleştirici ve yatıştırıcı etkisi vardır. Cildin doğal pigmentasyonunun korunmasına yardımcı olur. 


MAYIS PAPATYASI EKTRESİ

İçeriğinde bulunan fenolik bileşikler ve flavonoidlerin sayesinde antioksidan bakımından oldukça zengindir. Hassas ciltlerde sakinleştirici ve yatıştırıcı özelliğiyle kızarıklık ve sivilce lekelerinin giderilmesine yardımcı olur. Cildi temizlemeye ve bakterileri azaltmaya yardımcı olurken sivilce oluşumunu da engellemede rol alır. Egzama ve sedef problemlerine fayda sağlar. 


MAKADEMİA FINDIK YAĞI

Diğer hiçbir organik yağda bulunmayan palmitoleik asit içeren Macademia fındık yağı, cilt yaşlanmasını geciktirmede önemli rol oynar. Jojoba yağından sonra cildin doğal olarak oluşan sebumuna en uygun yağdır. Ciltte yoğun nemlendirici etkisiyle cildin canlı bir görünüme kavuşmasına yardımcı olur. Yapısındaki fitositeroller sayesinde ciltte oluşan kızarıklık ve kaşıntıları azaltmaya yardımcı olurken, cilt kuruluğu nedeniyle oluşan çatlaklar ve tahrişlere karşı cildin beslenmesi ve onarılmasına katkıda bulunur. Cilt tarafından kolayca emilen ve yağlı bir tabaka bırakmayan bu yağ, içeriğindeki oleik asit sayesinde hücre yenileme etkisiyle ciltteki yara izleri ve cilt lekelerinin giderilmesine destek sağlar. Ayrıca diz ve dirsekler gibi sert dokuya sahip yüzeylerde yoğun nemlendirici özelliğiyle cildi yumuşatır ve pürüzsüzleştirir. 


ALLANTOİN

Hücrelerin su tutma kapasitesini arttırıcı özelliği bulunan allantoin, bu sayede cildi nemlendirmesinden farklı olarak ciltte bulunan suyun daha uzun süre tutulmasını sağlayarak cildin daha genç ve ışıl ışıl görünmesini destekler. Ciltte onarıcı ve iyileştirici etkileriyle birlikte cilt kuruluğunu da hafifletir. UV kaynaklı hücre hasarına karşı da cildi koruma görevi vardır. Mükemmel yatıştırıcı özelliğiyle bebek ürünlerinde tahrişi önlemek için de kullanılmaktadır. Ölü cilt hücreleri ve keratin gibi engelleri ortadan kaldırarak cildin alt katmanlarının normal olarak nemi emmesine ve kırışıklıkların görünümünün azalmasına yardımcı olur. 


GLİSERİN

Nem tutucu özelliği sayesinde ciltteki nemi korumaya ve nem oranını artırmaya yardımcı olur. Böylece cildin elastikiyetini koruma ve artırmada, ince kırışıklık görünümünü engellemede etkilidir. Cildin PH dengesini korumaya katkıda bulunan gliserin, ciltteki mat görünümü gidererek daha aydınlık ve enerjik bir görünüm elde edilmesine yardımcı olur. Cilt tonu eşitsizliklerinin giderilmesinde rol oynar. 


PANTENOL

B5 vitamininden (pantotenik asit) elde edilen, vücut nem dengesine katkı sağlayan pantenol, antienflamatuar özelliği sayesinde cildi koruyarak bariyer görevi üstlenir. Doku onarımı ve yara iyileşmesinde rol alır. Derideki sebum sentezini ve yeni hücre oluşumunu artırarak kaşıntı, kızarıklık, kuruluk gibi cilt problemlerinin azalmasına yardımcı olur. Ciltteki nem dengesini koruyarak su kaybını önler ve yaşlanmanın olumsuz etkilerinin daha geç ortaya çıkmasını sağlar. 


İncelemek ve alışveriş yapmak için:

https://azskinhealth.com/products/az-skin-health-vucut-kremi 


Tüm AZ Skin Health ürünlerini burada bulabilirisiniz:

https://azskinhealth.com/collections/az-skin-health


Cildinize iyi gelecek tüm blog yazılarımızı okumak için:

https://azskinhealth.com/blogs/news

We use cookies to ensure you get the best experience on our website.